Boccia

Boccia is een tactisch balspel dat gespeeld kan worden door mensen zowel met als zonder beperking. Boccia heeft veel overeenkomsten met Jeu de Boules. Een groot verschil is niet alleen dat boccia door iedereen, ongeacht beperking beoefend kan worden, maar dat het ook binnen gespeeld wordt. Verder zijn er bocciaballen in verschillende uitvoeringen, soft, medium, hard.


Op dinsdagavond zijn er 2 boccia-groepen die spelen in de sportzaal van het Scheperziekenhuis. Het zijn recreatieve groepen waarbij niet in wedstrijdverband gespeeld wordt. Dat betekent niet dat er niet fanatiek gespeeld wordt! Uiteraard is het voor de fanatiekeling mogelijk om aan wedstrijden deel te nemen. Naast het spelplezier zijn bij boccia de sociale contacten belangrijk.


Wil je een keer vrijblijvend meedoen of wil je meer weten? Laat het ons dan via het contactformulier weten.

boccia

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Social Media

[fts_facebook type=page id=1672010769686551 access_token=EAAP9hArvboQBAGGrUYUvWEwrST1VZAuLjQ2b6HC06Ms4XxGy36NAC8u8vS9pCaXKY3muy7ZBcX6AooHZCZByyBFYGe4BkAuWPXxQWqTQHTuJFSleFbdD9ZA9jGa9ueHRqYlJ9yWI0upOunGqkZA2Nzkr5fA3CPs1KkrVyxnZBg9LZBWYVyiklYad8IuHq8ZAx2K8ZD posts=5 description=no posts_displayed=page_and_others]