Boccia

Boccia is een tactisch balspel dat gespeeld kan worden door mensen zowel met als zonder beperking. Boccia heeft veel overeenkomsten met Jeu de Boules. Een groot verschil is niet alleen dat boccia door iedereen, ongeacht beperking beoefend kan worden, maar dat het ook binnen gespeeld wordt. Verder zijn er bocciaballen in verschillende uitvoeringen, soft, medium, hard.


Op dinsdagavond zijn er 2 boccia-groepen die spelen in de sportzaal van het Scheperziekenhuis. Het zijn recreatieve groepen waarbij niet in wedstrijdverband gespeeld wordt. Dat betekent niet dat er niet fanatiek gespeeld wordt! Uiteraard is het voor de fanatiekeling mogelijk om aan wedstrijden deel te nemen. Naast het spelplezier zijn bij boccia de sociale contacten belangrijk.


Wil je een keer vrijblijvend meedoen of wil je meer weten? Laat het ons dan via het contactformulier weten.

boccia

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Social Media

Gsc Emmen
Gsc Emmen2 weken geleden
Kijk ook eens op onze vernieuwde website.
Gsc Emmen
Gsc Emmen1 maand geleden
Ook dit jaar doen er 'racerunners' mee tijdens de Kids Run! De kids die gebruik maken van een racerunner hebben een lichamelijke beperking waardoor zij niet, of niet geheel zelfstandig, kunnen lopen of handlopen. Dit is door de racerunner wel mogelijk. Ze zijn al aan het trainen voor de Kids Run. Super tof dat jullie er weer bij zijn!

#kidsrun #racerunners #4mijlvanemmen
Gsc Emmen
Gsc Emmen1 maand geleden
Voetballen tijdens racerunnen. Met de voetballen van FC Emmen
Gsc Emmen
Gsc Emmen
Gsc Emmen4 maanden geleden
Zaterdag 2 nov. In Assen de eerste racerunner wedstrijden van het noorden. Assen, GSC-Emmen en Hengelo
Gsc Emmen
Gsc Emmen4 maanden geleden
Conditietesten Racerunners door het onderzoeks team. De conditietesten geven flinke stappen vooruit