Zwemmen

Een van de oudste sportdisciplines van de GSC is het zwemmen. De zwemafdeling bestaat uit een gezellige groep van zwemmers die voornamelijk recreatief zwemmen. Zwemmen is namelijk een van de gezondste sporten voor ontspanning, revalidatie en voor iedereen die zich kan redden in het water toegankelijk. De zwemmers van de GSC trainen iedere donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur in de Nieuwe Aquarena, behalve in de schoolvakanties. We hebben de beschikking van het doelgroepenbad, maar hebben ook banen beschikbaar in het wedstrijdbad voor zwemmers die zich daar beter in kunnen redden of “meters willen maken”. Om te kijken of het wat voor je is, kan je bij ons drie keer vrijblijvend meezwemmen. Het zwembad is rolstoeltoegankelijk en er zijn badrolstoelen aanwezig. Helaas zijn wij op het moment niet in staat om te ondersteunen bij het aan/uitkleden. Indien je zelf niet in het water kunt komen, of hulp nodig hebt bij het aan/uitkleden dien je zelf verzorging mee te nemen.


Voor meer informatie kun je terecht bij Ronald Nijholt via tel: 06-16251600 of via de email: zwemmen@gscemmen.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Social Media

Gsc Emmen
Gsc Emmen7 maanden geleden
Een tijdje niet kunnen sporten? Ook in huis zijn er mogelijkheden om door te gaan met je favoriete sport!
Gsc Emmen
2020 Indoor Sport
Een tijdje niet naar de sportschool? Niet naar de Sportclub? Geen nood: Sport gewoon bij jou thuis! Indoor Sport!
youtube.com
Gsc Emmen
Gsc Emmen8 maanden geleden
Sportdorp update:

Afgelopen woensdag zaten we weer met elkaar om tafel en bespraken onder andere de volgende punten:

- Op 23 mei zal de inmiddels jaarlijkse sportmarkt weer georganiseerd worden, in het zwembad. Meer info hierover volgt.

- De TTV Olympia schaft, met steun vanuit sportdorp, een tafel aan die geschikt is voor mensen met een beperking, waardoor ook rolstoelers kunnen tafeltennisen.

- Het beachveld van het zwembad krijgt een grondige renovatie, er zal nieuw zand gestort worden, er komt nieuwe belijning en een nieuw net.

- Naar aanleiding van bovenstaande ontwikkeling schaft de tennisvereniging materiaal aan om ook actief gebruik te kunnen maken van het beachveld.

- Hapec heeft besloten dit jaar weer mee te doen aan de Diabetes Challenge. De informatiebijeenkomst is gepland op dinsdag 14 april om 18.30 uur in MFC De Deele. Mensen die zich willen aanmelden en/of vragen hebben zijn welkom op deze avond. De Diabetes Challenge is gratis.
Gsc Emmen
Gsc Emmen8 maanden geleden
Kijk ook eens op onze vernieuwde website.
Gsc Emmen
Gsc Emmen9 maanden geleden
Ook dit jaar doen er 'racerunners' mee tijdens de Kids Run! De kids die gebruik maken van een racerunner hebben een lichamelijke beperking waardoor zij niet, of niet geheel zelfstandig, kunnen lopen of handlopen. Dit is door de racerunner wel mogelijk. Ze zijn al aan het trainen voor de Kids Run. Super tof dat jullie er weer bij zijn!

#kidsrun #racerunners #4mijlvanemmen
Gsc Emmen
Gsc Emmen9 maanden geleden
Voetballen tijdens racerunnen. Met de voetballen van FC Emmen
Gsc Emmen