Verenigingsinitiatief Aangepast Sporten Emmen

Vanuit de GSC hebben we afgelopen jaar meegewerkt met het Verenigingsinitiatief Aangepast Sporten Emmen (VASE). Als onderdeel hiervan hebben we een rapport opgesteld genaamd “De eerste stap” met de uitdagingen nu en in de toekomst voor de sporten in de regio en voorstellen om dit op te pakken. Deze resultaten zijn gedeeld in het Netwerkoverleg aangepast sporten in Emmen op 11 december.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de bevindingen van aangepast sporten in Emmen? Lees dan het rapport of de verkorte versie in de presentatie, welke als download beschikbaar zijn, of neem contact op met aangepastsporten@emmen.nl of voorzitter@gscemmen.nl.

Ook als je zelf wil gaan sporten of een bijdrage wil leveren, bijvoorbeeld als vrijwilliger, zijn dit goede adressen om zonder verplichting contact mee op te nemen.

Downloads

Powerpoint

Vacature kwartiermaker/projectleider

Volledige rapport

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Social Media

[fts_facebook type=page id=1672010769686551 access_token=EAAP9hArvboQBAGGrUYUvWEwrST1VZAuLjQ2b6HC06Ms4XxGy36NAC8u8vS9pCaXKY3muy7ZBcX6AooHZCZByyBFYGe4BkAuWPXxQWqTQHTuJFSleFbdD9ZA9jGa9ueHRqYlJ9yWI0upOunGqkZA2Nzkr5fA3CPs1KkrVyxnZBg9LZBWYVyiklYad8IuHq8ZAx2K8ZD posts=5 description=no posts_displayed=page_and_others]